Escape room on pakohuonepeli, jossa teillä on 60 minuuttia aikaa selviytyä ulos huoneesta. Pelaajat muodostavat 2-6 hengen joukkueen ja heidät lukitaan huoneeseen. Huoneessa he saavat ratkaistavakseen tehtäviä ja mysteerejä. Ryhmien tulee tutkia ja havainnoida ympäristöä ja löytää vihjeet pelin etenemiseen ja lopulta ulos huoneesta.

Huoneet

Luokkahuone

Luokkahuoneesta on vuosien saatossa kuulunut kummallisia huhuja, eikä aivan suotta. Rouva Eriksson on toiminut opettajana tässä huoneessa jo 25 vuotta. Kuinka kauan siitä on aikaa, kun sinä olet viimeksi joutunut jälki-istuntoon ja miltä se tuntui? Erikssonin lähtiessä pois hän lukitsee teidät luokkaan. Onnistutteko tekemään yhteistyötä ja pakenemaan yhdessä, ennen kuin pahamaineinen luokanopettaja saapuu takaisin?

Varaa aika

Varaa pakohuone­peli

Varaa aika

Hinnat

2-3 henkilöä

75€

4-5 henkilöä

100€

6 henkilöä

120€

Opiskelijat ja eläkeläiset -15% ALE arkisin ennen klo 16 alkavista huonepakopeleistä.

Yrityksille

Pakohuonepelit on erinomainen työkalu yrityksille, jotka etsivät uusia keinoja ryhmähengen kehittämiseen. Peli auttaa vahvistamaan ryhmän välisiä siteitä ryhmän joutuessa tekemään yhteistyötä yhteisen päämäärän saavuttaakseen, eli päästä ulos 60 minuutissa. Pakohuonepelissä jokaisen pelaajan panos on tärkeää, sillä pelin läpäisyä varten tarvitaan erilaisia taitoja. Pelaaminen yhdessä on myös erittäin hauskaa ja auttaa ihmisiä tutustumaan toisiin.

Yrityksille tarjoamme laskutusmahdollisuuden.

Ota yhteyttä, jos teitä on suurempi ryhmä.

Lahja­kortit

Escape room Forssan lahjakortti ei jätä lahjansaajaa kylmäksi, olipa kyseessä synttärit tai vaikkapa joululahja.

Kortit ovat saatavilla toimipisteestämme. Lahjakortit voidaan myös toimittaa postitse, toimitamme lahjakortit 1 luokassa. Lahjakortteja on saatavana eriarvoisina, voit itse määrittää haluamasi lahjakortin arvon. Lahjakortilla voi maksaa myös osan pelistä.

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

Anna unohtumaton elämys lahjaksi. Lahjakorttimme ovat voimassa 6kk.

Säännöt

Pakohuonepelissä pelaajat suljetaan huoneeseen, josta on 60 minuuttia aikaa päästä ulos ratkaisemalla arvoituksia ja tekemällä tehtäviä.

Pelissä ei tarvita fyysistä voimaa tai fyysisiä ponnisteluja. Tehtävät ja arvoitukset ratkeavat tiimityön, loogisen päättelyn ja luovuuden avulla. Huoneessa ei tarvitse siirtää esim. huonekaluja löytääkseen vihjeen. Escaperoom -pelin aikana voi pyytää vihjeitä päästäksenne sujuvasti eteenpäin pelissä. Kyse on pelistä ja pelitilasta pääsee koska vain ulos halutessaan.

Peli sujuu parhaiten 3-6 henkilön ryhmässä, mutta tehtäviä voi ratkoa myös kahdestaan.

Pelipaikalle tulee saapua 15 minuuttia ennen pelin alkua. Peli alkaa varatun ajankohdan mukaisesti. Mikäli myöhästytte, peliaikanne vähenee vastaavasti.

Voit pukeutua normaaleihin arkivaatteisiin.

Emme halua pilata juonta muilta osallistujilta, joten pelihuoneessa ei saa käyttää mitään elektronisia laitteita.

Peli maksetaan kortilla tai käteisellä paikan päällä ennen pelin alkua. Mikäli maksat käteisellä, varaathan tasarahan.

Varauksen voi peruuttaa maksutta viimeistään 24h ennen pelin alkua. Peruutukset tehdään aina sähköpostitse. Muussa tapauksessa lähetämme 50 € peruutusmaksun.

Jos kärsit ahtaanpaikankammosta tai sinun täytyy muusta syystä välttää jännitystä niin mieti tarkkaan osallistumista tähän peliin.

Huoneesta ulospääseminen tehdään oman älyn ja nokkeluuden avulla, joten suosittelemme tulemaan selvinpäin. Varaamme oikeuden evätä päihtyneiltä asiakkailta sisäänpääsyn muiden pelaajien sekä pelinvetäjien turvallisuuden vuoksi.

Info

Varausehdot

  1. Pelipaikalle on saavuttava 15 minuuttia ennen peliä. Viivästynyt aika voidaan tilanteen vaatiessa vähentää varsinaisesta peliajasta.
  2. Varaaja on vastuussa ajankohdan ja tietojen oikeellisuudesta ja ottaa huomioon pelin maksipelaajamäärän. Vain sähköpostiin saapunut vahvistus varmentaa varauksen tapahtumisen, joten tarkistathan vahvistuksen sähköpostistasi. Varaus on sitova, ellei toisin ole sovittu
  3. Varatun escape room -pelin voi peruuttaa maksutta 24h ennen peliä. Peruutukset tulee aina tehdä sähköpostitse. Myöhemmin kuin 24 tuntia ennen perutuista varauksista veloitamme 50€. Mikäli toimipisteelle ei saavuta ollenkaan veloitamme täyden hinnan.
  4. Maksu hoidetaan paikan päällä käteisellä, pankki- tai luottokortilla tai ilmoittamillamme virike seteleillä. Yrityksille myönnämme laskutusmahdollisuuden (5€ laskutuslisä). Laskutustiedot /yrityksen nimi, y-tunnus, laskutus osoite sekä viite on lähetettävä meille etukäteen sähköpostitse info@escapeforssa.fi

Palvelun tuottaa Funexperience Oy
y-tunnus: 2788363-2

Ota yhteyttä